Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Sport și turism

( numărul de produse: 9 )

În această secțiune veți găsi toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a face exerciții fizice în interior sau în aer liber, precum și o gamă largă de produse utile pentru drumeții și camping. Explorați gama noastră și alegeți un gadget sportiv perfect adaptat nevoilor dvs!

Exerciții fizice la domiciliu

Vremea nu este bună și trebuie să renunți la antrenament în aer libersau poate că pur și simplu preferați să faceți exerciții fizice acasă? Cu produsele sportive disponibile în magazinul nostru, puteți efectua o varietate de exerciții și vă puteți îngriji de fitness și sănătate fără a vă părăsi casa.O idee excelentă pentru activitatea fizică la domiciliu este fitnessul. Pentru început, veți avea nevoie doar de un covoraș pentru exercițiile de bază, dar atunci când începeți să vă gândiți să vă extindeți planul de antrenament, merită să căutați echipamente sportive care să se potrivească nevoilor dvs., cum ar fi un minge, twister dacă trambulină de fitness. Fitnessul nu este singura modalitate de a face exerciții fizice acasă - o metodă foarte eficientă de antrenament aerobic este săritul coardei. Această activitate fizică va fi facilitată în mod semnificativ de o frânghie de sărituri cu un contor, permițându-vă să vă controlați cu precizie antrenamentul. Dacă faceți ciclism de agrement, o modalitate bună de a vă antrena pe timp de vreme rea ar fi să faceți exerciții pe o bicicletă staționară. Datorită ajustării sarcinii bicicletei, antrenamentul dvs. va fi la fel de eficient ca și când ați merge pe câmp.

În aer liber

Dacă vă place să faceți mișcare în aer liber, aruncați o privire la gama noastră de accesorii pentru alergători și bicicliști. Gadgeturile utile, cum ar fi ceasurile de sport cu cronometru sau monitor de ritm cardiac, brățările cu LED pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea pe întuneric sau căștile specifice sportului vă vor ușura cu siguranță antrenamentul. În plus, magazinul Tomito oferă o gamă largă de accesorii pentru biciclete - de la chei și lumini la umerașe și suporturi pentru biciclete.Pentru pasionații de activități în aer liber, vă recomandăm accesoriile noastre pentru drumeții - în magazinul nostru veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru o excursie sau o excursie cu cortul. Vă recomandăm gama noastră largă de răcitoare și genți de călătorie, precum și seturi de meniscuri, mese și lămpi portabile.

pixel