Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Casă și grădină

( numărul de produse: 18 )

Descoperiți gama noastră largă de diverse accesorii utile pentru casă și grădină. În magazinul Tomito veți găsi toate obiectele de care nici o casă nu se poate lipsi. Aflați mai multe despre produsele noastre și completați echipamentul dvs!

Tot ce aveți nevoie acasă

În oferta noastră veți găsi toate accesorii de bucătărie, baie sau camera de zi. Ce nu trebuie să îți lipsească din casă? Atunci când vă amenajați bucătăria, nu uitați să m.în. despre tigăi, bloc de cuțite, recipiente pentru legume și organizatoare de condimente. Pentru accesoriile de baie, vă recomandăm în special:

  • dozator automat de săpun lichid igienic și igienic,
  • mâner auxiliar,
  • facilitând ieșirea din baie și utilizarea dușului,
  • set de baie exclusivist din 5 piese, format din dozator de săpun, săpunieră, cană, suport pentru periuța de dinți și periuță de toaletă.

Oferim, de asemenea, o gamă de produse pentru hol, camera de zi, dormitor sau biroul de acasă. Veți găsi umerașe și suporturi de haine de diferite dimensiuni, lumini LED și lumânări, precum și plase de țânțari, care sunt deosebit de utile vara. Aveți grijă de confortul dumneavoastră termic, indiferent de anotimp - la Tomito puteți cumpăra atât aparate de aer condiționat portabile, care vă răcesc eficient locuința fără a fi nevoie de instalații costisitoare, cât și pături electrice de încălzire, ideale pentru serile geroase.

Aveți un copil mic căruia îi place să deschidă tot felul de uși și sertare? Oferim încuietori practice care vă vor proteja eficient dulapurile de copiii curioși. Vrei să protejezi marginile meselor și blaturilor, astfel încât copilul tău să nu se lovească de ele? Optați pentru protecțiile noastre de colț din spumă - acestea îl vor ține pe cel mic în siguranță în timp ce se joacă.

Accesorii de grădină în ofertă

Doriți să vă petreceți timpul confortabil în grădină sau în solarii? Aruncați o privire la gama noastră de șezlonguribănci și pavilioane de grădină - aceste accesorii vă vor face pe dvs. și pe invitații dvs. complet confortabili și sunt ideale pentru grătarele cu prietenii sau pentru petrecerile aniversare în aer liber. Plănuiți să amenajați o zonă de joacă în grădină pentru copiii sau nepoții dvs? Descoperiți jucăriile noastre pentru cei mici și cei mari: leagăne, porți de fotbal și plase de volei.

Dacă păsările, rozătoarele și insectele fac ravagii în grădina dumneavoastră, investiți în repelenți pentru animale. Oferim dispozitive de înaltă calitate care emit sunete de respingere a dăunătorilor, cum ar fi sunetul păsărilor de pradă. Sunt echipate cu un senzor de mișcare, astfel încât să pornească doar atunci când este nevoie de ele. Ele sunt alimentate cu energie solară, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cablurile de alimentare. Dispersoarele resping în mod eficient cârtițele, popândăii, graurii sau porumbeii fără a le face rău - un compromis între îngrijirea grădinii și grija față de natură.

pixel