Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Rafturi și suporturi pentru anvelope - huse auto

( numărul de produse: 8 )

Dacă aveți un garaj, știți foarte bine că spațiul se termină foarte repede, în ciuda unei revizuiri anuale a lucrurilor care sunt necesare și a celor care nu sunt neapărat utile. Fără îndoială, există oameni în această lume care funcționează mai bine într-un garaj dezordonat, dar marea majoritate dintre noi ne place ca totul să fie la locul său. Nu numai că acest lucru reduce timpul necesar pentru a găsi un anumit obiect, dar obiectele aranjate corespunzător garantează un spațiu suplimentar pentru a face viața de zi cu zi în această cameră mai ușoară. Pentru garaje și ateliere au fost dezvoltate multe soluții interesante, cum ar fi cutii de scule dedicate și rafturi speciale pentru anvelope.

Rafturi și suporturi pentru anvelope

Anvelopele sunt unul dintre cele mai mari articole din garaj. Ocupă foarte mult spațiu, iar când mai ții încă două seturi, garajul se dovedește rapid a fi prea mic. Soluția la această problemă este reprezentată de suporturile pentru anvelope și roți. Este de remarcat faptul că suporturile pentru anvelope pe care le vindem sunt ideale atât pentru garajele mici, cât și pentru atelierele profesionale. Raftul sau numele utilizat interschimbabil "cuier" este montat direct pe perete. Aruncarea anvelopelor de la sol pe un astfel de raft mărește semnificativ spațiul pe care putem merge. Rafturile variază în ceea ce privește designul, dar sunt adesea modulare, ceea ce înseamnă că achiziționați un raft pentru 4 anvelope și nu este nicio problemă să îl combinați ulterior cu un alt raft pentru alte 4 anvelope. Puteți, desigur, să cumpărați imediat un raft pentru 8 anvelope și să aveți problema rezolvată. Rafturile pentru anvelope sunt elemente relativ ieftine care pot contribui semnificativ la economisirea spațiului și merită analizate, mai ales dacă sunt fabricate de producători recunoscuți, cum ar fi OBRAMET. Acest tip de raft este fabricat din profile de oțel certificate care asigură că raftul nu se îndoaie după un anumit timp și că poate rezista la sarcina numărului de roți pentru care a fost proiectat.

Un exemplu este MW4 Max montat pe perete cu șase prize de perete. Datorită acestui fapt, montarea unui astfel de suport pentru anvelope nu durează mult timp și poate fi făcută de oricine. Deoarece pentru a crea polka a fost ales oțel de bună calitate și de grosimea potrivită, raftul este foarte stabil. Barele de susținere rotunjite asigură faptul că roțile nu se deformează.

pixel