Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Accesorii Spy

( numărul de produse: 1 )

Accesorii de spionaj pentru toată lumea!

Până de curând accesorii de spionaj putea fi văzut doar în filme. Mulți băieți s-au mirat de dispozitivele de spionaj ale lui James Bond sau Clark Kent. În prezent, instrumente simple de supraveghere și instrumente de informații mai sofisticate sunt disponibile pentru aproape oricine. Fiul tău are un fler de detectiv? Doriți să știți unde se află în prezent fiica dvs? Sau poate îți plac doar gadgeturile? Consultați magazinul nostru online și alegeți instrumentul perfect!

Tipuri de accesorii de spionaj

Disponibil pe piață accesorii de spionaj pot fi împărțite în mai multe grupe, în funcție de criteriul. Unul este forma datelor furnizate: locație (localizator GPS), sunet (ascultare), înregistrare video (mini-cameră, cameră ascunsă), înregistrare audio (înregistrator de voce). Un alt criteriu de divizare este sursa de alimentare. Accesoriile pot funcționa cu baterii, baterii reîncărcabile sau trebuie să fie conectate la priză în timpul funcționării.

Desigur, gadgeturile de spionaj sunt în mare parte instrumente complexe, iar marele lor atu este aspectul lor "comun". Un pix, un ceas sau un stick de memorie aparent inofensiv poate fi dotat cu un echipament specializat care vă permite să înregistrați o conversație, să filmați un apelant sau să le faceți pe amândouă extrem de ușor. Dispozitivul de spionaj poate fi echipat cu un dispozitiv de localizare care utilizează tehnologiile GPS și GSM, include interceptare, un mini aparat foto sau un dictafon.

Printre cele mai obișnuite accesorii de spionaj se numără camere ascunse, ceasuri de spionaj cu ascultare și cameră foto, stilou cu dictafon și cameră foto și localizatoare GPS. De asemenea, sunt din ce în ce mai populare kiturile de examen concepute în primul rând pentru studenții care se luptă cu sesiunile de revizuire și stick-urile de memorie portabile.

Echipamentul de detectivi nu este căutat doar de clienții individuali, ci și de întreprinderi și companii de transport maritim. Primul grup include pe cei care doresc să controleze bona sau care doresc să-și protejeze copilul de compania rea. Camerele ascunse instalate în apartament sau în incintă, cu opțiunea de vizualizare disponibilă 24 de ore din 24, vor crește semnificativ sentimentul de securitate atât al gospodarului pentru locuința sa, cât și al proprietarului pentru afacerea sa. Datorită localizatorilor GPS, companiile de transport maritim vor avea un control mai mare asupra vehiculelor și angajaților.

Accesorii neobișnuite pentru spionaj

Sub acest termen se află accesorii și gadgeturi folosite pentru acțiuni mai neobișnuite. Unul dintre cele mai interesante este dispozitivul de vedere pe timp de noapte, un gadget bine cunoscut din filmele de acțiune. Dispozitivul de vedere pe timp de noapte Tophunt NVI-480 este ideal pentru a lucra noaptea în spații deschise pentru a prinde hoți sau braconieri. Pentru că ne aflăm într-o zonă de pădure, merită să menționăm camera forestieră sau capcana foto pentru urmărirea animalelor sălbatice.

Revenind la oraș și la singurele creaturi care te pot păcăli, adică oamenii, merită să menționăm accesoriile pentru verificarea notelor UV. Falsificarea banilor, nu mai este la fel de la modă ca în anii '90, dar încă mai există infractori care se ocupă de acest lucru. Uneori este util să aveți un astfel de dispozitiv de spionaj la domiciliu. Un gadget de spionaj desprins direct dintr-un film despre spioni este microscop de buzunar cu lampă UV. Acest tip de microscop poate fi util în diverse situații de investigație, dar și în viața de zi cu zi ca instrument de lucru sau de joacă.

Gadgeturi discrete de spionaj

Nu doar miniaturizarea și costurile tot mai mici au permis ca accesoriile de spionaj să devină produse accesibile publicului larg. Gadgeturile inițiale de spionaj erau departe de a fi perfecte, calitatea înregistrărilor audio sau video era foarte slabă. Astăzi, camerele de înregistrare HD de mărimea unui buton nu sunt neobișnuite. Microfoane din ce în ce mai bune captează sunetul mai precis și anulează zgomotul. Majoritatea dispozitivelor de spionaj își îndeplinesc perfect rolul. Dispozitivele de spionaj sunt menite să ne protejeze pe noi și pe cei dragi de intențiile necurate ale altora.

Gadgeturile de spionaj pot fi adaptate la sexul persoanei care le poartă. Uită-te la breloc discret pentru ascultări dedicate sexului feminin sau ceas de spionaj pentru domni.

Spy gadget-uri pentru copii

Copiii de astăzi, născuți și crescuți într-o lume bazată pe tehnologie. Folosesc telefoane mobile, tablete și jucării interactive de la o vârstă fragedă. Gadgeturile de spionaj pentru copii sunt concepute în principal pentru a menține copilul în siguranță. Cu ajutorul camerelor din ceasuri, a butoanelor sau a ascultării invizibile, suntem capabili să monitorizăm cu cine se întâlnește copilul, cum se comportă îngrijitorul față de copil și multe altele. Accesoriile de spionaj, pe de altă parte, nu ar trebui să fie folosite cu intenții rău intenționate, împotriva cuiva. Probabil că unul dintre cele mai bune accesorii de spionaj pentru un copil este un dispozitiv de localizare a copilului. Dacă vă informați copilul că are un astfel de localizator, este greu de vorbit despre urmărire aici. Cu toate acestea, odată ce un copil știe că un astfel de dispozitiv de localizare funcționează, este posibil ca uneori să dorească să scape de el, așa că merită să păstrați această informație secretă.

Recomandăm în mod special localizatorul ascuns în brelocul de chei. Dacă dorim să asigurăm siguranța unui copil într-un spațiu închis care ne aparține, avem o gamă largă de opțiuni. Să începem poate cu camera încorporată în ceasul deșteptător, arată complet normal și este potrivit pentru majoritatea camerelor, deși nu neapărat pentru camera unui copil, deoarece aspectul dispozitivului de spionaj are un caracter de design pentru adulți. O altă propunere este mini-cameră în sursa de alimentare USB. Camera este simplu de utilizat, trebuie doar să o conectați și începe să înregistreze. Accesoriile de spionaj pentru adulți și copii sunt o masă, iar toate cele mai interesante pot fi găsite în magazinul nostru!

Găsiți cele mai bune dispozitive de spionaj!

Magazinul nostru online vă oferă accesorii de spionaj de cea mai înaltă calitate, atât pentru clienți individuali, cât și pentru companii specializate. Gama include cele mai recente tehnologii și gadgeturi de la companii renumite precum Esperanza, Mobius, Orllo și Xblitz. Camere ascunse, localizatoare, ceasuri de spionaj cu ascultare, ceasuri cu cameră de luat vederi și pixuri cu înregistrator de voce sunt doar câteva dintre accesoriile disponibile pe site-ul nostru. Personalul profesionist și experimentat va fi bucuros să vă ajute să alegeți accesoriul de spionaj potrivit pentru nevoile dvs. și în limitele bugetului dvs. Garantăm discreție deplină, livrare rapidă și un serviciu complet. Sunteți bineveniți să achiziționați!

pixel